DRUŽBA MSD

Družba MSD je vodilno svetovno zdravstveno podjetje, usmerjeno v zadovoljevanje neizpolnjenih zdravstvenih potreb. Jedro poslovanja družbe MSD sta odkrivanje in razvoj novih zdravil ter cepiv, ki lahko pomembno izboljšajo življenja ljudi in živali. V več kot 140 državah sveta zagotavljamo širok razpon zdravstvenih rešitev in omogočamo boljše življenje. Družba je v Združenih državah in Kanadi poznana pod imenom Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, drugod po svetu pa pod imenom MSD.

PRVA POŠILJKA PENICILINA JE REŠILA MLADO MATER  več

Pred skoraj sedemdesetimi leti, je bil majhen, vendar izjemno pomemben paket poslan iz Merckovega laboratorija v New Jersey-ju v bolnišnico v New Haven v Connecticut. Paket je bil zapečaten z živo rdečim poštnim žigom z napisom "Special Delivery".

ZAPOSLITEV PRI DRUŽBI MSD

Smo inovativno podjetje - ne le na področju razvoja in proizvodnje zdravil, temveč tudi na področju kadrovske politike. Zagotavljamo optimalne delovne pogoje in od svojih zaposlenih pričakujemo optimalno delovno učinkovitost. Če želite izvedeti več o nas in odkriti številne razloge za zaposlitev pri družbi MSD, si oglejte razdelek o zaposlitvi.