ZAPOSLITEV

 

Izhajamo iz mnogih okolij in se ukvarjamo z različnimi stvarmi, vendar pa si vsi prizadevamo izpolniti isto obljubo: najti nove poti za ustvarjanje bolje zdrave prihodnosti. Naš uspeh je neločljivo povezan z zadovoljstvom naših zaposlenih.

Vsak posameznik si želi, da bi bil v službi cenjen in bi pri svojem delu užival. MSD se zavezuje zagotavljati čim boljše delovne pogoje in z zaposlenimi vzpostaviti dolgoročno sodelovanje. To vključuje visoko delovno učinkovitost, nenehen osebni razvoj in primerno plačilo. Naš uspeh je neločljivo povezan z zadovoljstvom naših zaposlenih, prav tako pa tudi z njihovim znanjem in izkušnjami, njihovo predanostjo in ustvarjalnostjo. Pri MSD smo prepričani, da lahko tisti, ki daje vse od sebe, pričakuje veliko v zameno. Zato poskušamo zaposliti najboljše ljudi, jim ponuditi pomembno delo, ki hkrati predstavlja izziv in jih tudi ustrezno nagraditi.

Pri podjetju MSD smo prepričani, da je nenehna osebna rast zelo pomembna. Prav zaradi tega se s pomočjo pazljivo zasnovanega načrta osebnega razvoja posameznika sistematično osredotočamo na razvoj zaposlenih.

Za ogled trenutno razpisanih mest za zaposlitev obiščite našo spletno stran, namenjeno zaposlitvam.

Možnosti zaposlitve

control_point

Življenje v družbi MSD

control_point