MOŽNOST ZAPOSLITVE

Smo inovativno podjetje – ne le na področju razvoja in proizvodnje zdravil, temveč tudi na področju kadrovske politike. Prizadevanje k temu cilju daje našim zaposlenim neprimerljivo izkušnjo, ki jih izpolnjuje na poklicni in osebni ravni. 

Zagotavljamo optimalne delovne pogoje in od svojih zaposlenih pričakujemo optimalno delovno učinkovitost. Da bi ohranjali inovativnost, neprestano iščemo dinamične ljudi. Gradimo na njihovi integriteti, znanju, sposobnostih in raznolikosti ter na tak način ustvarjamo tesno prepleteno skupino, ki sledi poslanstvu ter viziji podjetja. Svoje zaposlene spodbujamo k osebnostni rasti in individualno napredovanje na nova delovna mesta z novimi odgovornostmi.

Priložnosti za študente

Razširite svoja obzorja in pridobite delovne izkušnje v mednarodnem podjetju. Spoznali boste podjetje, pridobili znanja na različnih področjih in se družili z zaposlenimi v pozitivnem delovnem vzdušju.

Pridobili boste paleto novih znanj in izkušenj, ki bodo morda tudi podlaga za zaposlitev v našem podjetju, ko diplomirate