V družbi MSD že več kot stoletje odkrivamo in razvijamo zdravila ter cepiva za najbolj zahtevne bolezni na svetu. Vedno smo bili inovativni in takšni tudi ostajamo, in sicer z enim samim namenom ― odkrivati za življenje.

ZAKAJ ODKRIVAMO ZA ŽIVLJENJE

Spopadamo se s številnimi svetovno najzahtevnejšimi boleznimi, saj svet še vedno potrebuje zdravilo za raka, Alzheimerjevo bolezen, HIV in mnoge druge bolezni, ki povzročajo trpljenje ljudem ter živalim po vsem svetu. Ljudem pomagamo neobremenjeno ustvarjati, živeti in uživati svoje življenje.Oglejte si, kako zaposleni v družbi MSD vidijo svoje poslanstvo

NAŠ DOPRINOS

RAZVIJAMO NOVE PRISTOPE ZA
PREPREČEVANJE IN ZDRAVLJENJE RAKA

Odkrivamo nove načine, kako zdraviti rakava obolenja. Naše raziskave na področju imunoonkologije so najbolj številčne v industriji. Eden izmed naših ciljev pa je spremeniti, kako se soočamo z zdravljenjem rakavih obolenj.

PREPREČUJEMO ŽIVLJENJSKO OGROŽUJOČE BOLEZNI

Že več kot stoletje odkrivamo in razvijamo cepiva, ki pomagajo ščititi otroke, mladostnike in odrasle pred številnimi nalezljivimi boleznimi.

POMAGAMO IZBOLŠATI ŽIVLJENJA BOLNIKOV S SLADKORNO BOLEZNIIJO

Ne osredotočamo se samo na vlaganja v raziskave, ampak tudi v podporo bolnikom.

PREPREČUJEMO IN ZDRAVIMO NALEZLJIVE BOLEZNI

Vse večja odpornost bakterij na antibiotike je postala ena največjih svetovnih javnozdravstvenih izzivov. Smo ena redkih družb, ki še vedno vlaga v preučevanje antibiotikov in odgovorne uporabe protimikrobnih zdravil.

BORIMO SE PROTI ALZHEIMERJEVI BOLEZNI

Zavzemamo se, da bomo znanost svetovnega kova prenesli na preučevanje Alzheimerjeve bolezni, ki vsako leto vse več ljudem odvzame spomine in identiteto. Posvečamo se nadaljnjemu razvoju, kako preprečiti Alzheimerjevo bolezen ter pri tem porabiti pridobljeno znanje iz kliničnih študij.
chevron_right
chevron_left